FAQ

 

wat als het concert vanwege Coronamaatregelen geen doorgang kan vinden?

U krijgt dan een voucher voor een van onze andere concerten in het seizoen. u kunt er ook voor kiezen om uw kaartje om te wisselen voor een live streamkaart. Het verschil krijgt u dan terug of kunt u ons doneren.

ik kreeg de stream niet door/technische vragen

Als u de steam niet kan volgens is dat heel vervelend. Mocht er technisch iets bij ons niet in orde zijn, dan laten wij dat u weten uiteraard. Maar we vragen u om eerst de instelingen van uw browser en YT instellingen te controleren.

waarom kan ik geen passepartouts voor live tickets kopen

Het aantal livetickets is zeer beperkt door de maatregelen. Wij willen zoveel mogelijk mensen de kans geven een kaartje te kopen en kiezen er onder deze omstandigheden voor geen live passepartoutes aan te bieden.

ik heb een streaming ticket gekocht, waar bekijk ik de livestream

Het is mogelijk om de livestream te bekijken op onze livestream pagina. Op de dag van het concert is het mogelijk om via verschillende knoppen op de website en via het menu naar onze livestream pagina te bezoeken. Kunt u hem niet vinden? Klik hier om naar onze livestream pagina te gaan. Let op: een wachtwoord is vereist om verder te gaan naar de livestream. Op de livestream pagina worden instructies gegeven hoe en welk wachtwoord u hiervoor kunt gebruiken.

 

NIEUWSTE CONCERTEN

Aanmelden Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste concerten?